Merino Cool Boxers Men - BAGHEERA
50%

BAGHEERA

Merino Cool Boxers Men

Medlemspris

99 kr

Rek. ca pris

199 kr


Det fina med merinoull är att det passar alla årstider. Vi har tagit fram underkläder i den finaste och mjukaste merinoull du kan tänka dig. Just för att ge dig den där behagliga känslan. Du slipper skavande sömmar och du upplever den där sköna känslan av ullens unika egenskaper som gör att den värmer även om den blir fuktig.

Merino Cool Boxers är den perfekta kombinationen av material. Ullens unika egenskaper i kombination med den slitstarka Lyocellfibern gör att kalsongen känns sval och lätt att bära vid alla tillfällen. Inga skavande sömmar och midjan är försedd med resår.

Snabbtorkande
Mjukt och stretchigt
Inga skavande sömmar
Transporterar bort fukt
Resår i midjan
Lyocell
Midjevidd i stl M: 37 cm
Innerbenslängd: 12 cm

VI FÖRKLARAR MERINO + LYOCELL
I vissa av våra underkläder har vi kombinerat merinoullen tillsammans med Lyocell. Lyocell är en naturlig träfiber tillverkad av snabbväxande träslag. Materialet transporterar bort svett tre gånger snabbare än ren merino, och tillsammans blir de en perfekt blandning för dig som vill vara lite extra sval utan att missa någon av merinoullens fina egenskaper.

Material:
52% Mulesingfri merinoull av högsta kvalitet som inte kliar
48% Lyocell
Single jersey 180g/m2
Mikrontal: 19,5

Plagget är producerat i enlighet med Oeko-Tex® standard 100, vilket betyder att produkten inte innehåller något som kan skada varken användare eller miljö.
SHGO 069338

Tvättråd:
Tvättas i 40° skontvätt alternativt ullprogram, använd gärna enzymfritt tvättmedel. Återforma i vått tillstånd. Torktumla ej.

Beräknat leveransdatum 25 okt - 27 okt
Säljs av Bagheera
Målgrupp Man
Färg Vit
Primärt material Shell fabric - Wool, 52%
Sekundärt material Lyocell, 48%
Storlek XL
Varumärke BAGHEERA
Kategori Underkläder & strumpor
Artikelnummer P191478921