Merino Cool Pants Women - BAGHEERA
Merino Cool Pants Women - BAGHEERA
Merino Cool Pants Women - BAGHEERA
30%

BAGHEERA

Merino Cool Pants Women

Medlemspris

279 kr

Rek. ca pris

399 kr


Upplev en extra torr och varm känsla med dessa fantastiska underställ som är tillverkade av finaste merinoull av högsta kvalitet i kombination med den växtbaserade Lyocellfibern. Inte nog med att de är snabbtorkande så är de otroligt mjuka och behagliga. Byxorna har elastisk midja och har inte några sömmar eller lappar som skaver. Inte heller kommer du uppleva något kli från tyget. Dessutom är de Oeko-texmärkta vilket innebär att materialet inte är skadligt för varken användare eller miljö. Kan det bli bättre? Knappast!

Snabbtorkande
Mjukt och stretchigt
Transporterar bort fukt
Lyocell
Innerbenslängd i strl M: 79 cm

VI FÖRKLARAR MERINO + LYOCELL
I vissa av våra underkläder har vi kombinerat merinoullen tillsammans med Lyocell. Lyocell är en naturlig träfiber tillverkad av snabbväxande träslag. Materialet transporterar bort svett tre gånger snabbare än ren merino, och tillsammans blir de en perfekt blandning för dig som vill vara lite extra sval utan att missa någon av merinoullens fina egenskaper.

Plagget är producerat i enlighet med Oeko-Tex® standard 100, vilket betyder att produkten inte innehåller något som kan skada varken användare eller miljö.
SHGO 069338

Tvättråd:
Tvättas i 40° skontvätt alternativt ullprogram, använd gärna enzymfritt tvättmedel. Återforma i vått tillstånd. Torktumla ej.

Beräknat leveransdatum 27 jan - 31 jan
Säljs av Bagheera
Avdelning Kvinna
Färg Svart
Primärt material Merino wool, 0.52%
Sekundärt material Lyocell, 0.48%
Storlek XL
Varumärke BAGHEERA
Kategori Underställ
Artikelnummer P191679821