Powerbeats 3 Wireless - Red - Beats by Dr. Dre
15%

Beats by Dr. Dre

Powerbeats 3 Wireless - Red

Medlemspris

1 699 kr

Rek. ca pris

1 990 kr

Denna produkt är slutsåld.

Ta ditt träningspass till nästa nivå med Powerbeats3 Wireless-hörlurarna. De har flexibla öronkrokar med skön passform och ökad stabilitet samt upp till 12 timmars batteritid vilket är tillräckligt för flera träningspass. Ladda hörlurarna i fem minuter med Fast Fuel-funktionen, så kan du lyssna i en timme till. Svett- och vattentåligheten gör dem pålitliga att använda, och de dubbla drivelementen ger dig ett dynamiskt ljud genom hela träningspasset.

Trådlöst som det borde vara
Powerbeats3 Wireless är redo att jobba när du är det. De ställs in direkt – bara slå på dem och håll dem nära din iPhone – och de ansluter samtidigt till din Apple Watch, iPad och Mac.* Powerbeats3 Wireless har Bluetooth-teknik i klass 1 som håller takten under tuffa träningspass.

Tåliga och fulla av kraft
Dags för timslånga träningspass – med Powerbeats3 Wireless räcker batteritiden längre tack vare det effektiva Apple W1-chippet. Med upp till 12 timmars batteritid och optimerad design för bättre komfort och fylligt ljud klarar du de mest krävande träningspassen. Tack vare svett- och vattentåligheten fungerar de på både hårda träningspass och i dåligt väder.

Alltid redo
Med Fast Fuel kan du ladda inför träningspasset istället för att ladda batterierna. En snabb laddning i bara fem minuter ger tillräckligt med ström för en timme så att musiken inte tar slut innan du har avslutat träningspasset. Använd RemoteTalk för att ta emot samtal via den inbygga mikrofonen, styra uppspelningen och volymen samt aktivera Siri.

Bekvämt ostoppbara
En förbättrad ergonomisk design ger tydligt, dynamiskt ljud som drivs med dubbla element. Med Powerbeats3 Wireless får du flera öronpluggar så att du hittar de som bäst passar dina öron. Och de flexibla öronkrokarna gör att de sitter säkert och stabilt. Resultatet är ett autentiskt, brett ljud med en dynamisk diskant och kraftfull bas som ger en fängslande lyssnarupplevelse.

*Kräver ett iCloud-konto och macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.

Öronkrokarna kan justeras så att de sitter bekvämt, och vatten- och svettåligheten gör att hörlurarna klarar de tuffaste träningspassen.

Typ: In-ear, Öronhake
Anslutningar: Bluetooth, trådlöst
Batterier: Laddningsbart litiumjonbatteri

Övriga funktioner:
Bluetooth
Fjärrkontroll och mikrofon
Reglage på sladden för samtal och musikuppspelning
Volymreglage inbyggt på sladden
Brusisolering
Stereo Bluetooth
Laddas via mikro-usb-kabel

Beräknat leveransdatum 18 aug - 20 aug
Varumärke Beats by Dr. Dre
Kategori Hörlurar & headsets
Artikelnummer P190314572