Iconic Sports Bra - Black - Casall
Iconic Sports Bra - Black - Casall
Iconic Sports Bra - Black - Casall
Iconic Sports Bra - Black - Casall
Iconic Sports Bra - Black - Casall
56%
1 kvar!

Casall

Iconic Sports Bra - Black

Medlemspris

199 kr

Rek. ca pris

449 kr


Denna produkt är slutsåld.

Detta är en ikon bland sport-bh:ar! Iconic Sports Bra kan användas vid alla träningstillfällen och ger ett mycket bra stöd, men är samtidigt supermjuk och ger dig en säker och bekväm känsla. Den heter Iconic för att, ja, den är helt enkelt ikonisk. Iconic Sports Bra är vår äldsta, men fortfarande vår bäst säljande sport-bh. Den är både enkel och genial och har under åren blivit utsedd till testvinnare många gånger av bla Testfakta och Bäst-i-test.se. Finns i storlekarna XS-XL och du kan välja på A/B-kupa eller C/D-kupa i alla storlekar.

Mjukt micro material som effektivt transporterar bort fukt. Mesh på ryggen ger extra ventilation. Mjuk bandkantning runt hals och ärmhål. Brottarrygg för ökad rörlighet och bättre stöd. Mjukt fodrad resår nedtill för en skönare känsla. För högintensiv träning.

Material: 45% polyamid tactel micro, 41% polyamid, 14% elastan 270g/m2

Vi rekommenderar tvätt i 40° C. Funktionella material bör ej tvättas med sköljmedel, då det försämrar elasticiteten samt möjligheten att transportera fukt. För hög temperatur, stark centrifugering eller torktumling kan förstöra detaljer i plagget.

Beräknat leveransdatum 29 okt - 31 okt
Målgrupp Kvinna
Färg Svart
Typ Sport-BH
Varumärke Casall
Kategori Underkläder & strumpor
Aktuella kampanjer Get Fit, Sport for Her
Artikelnummer P180800391