Köksmaskin 700W - Vit - Champion
Köksmaskin 700W - Vit - Champion
Köksmaskin 700W - Vit - Champion
Köksmaskin 700W - Vit - Champion
Köksmaskin 700W - Vit - Champion
Köksmaskin 700W - Vit - Champion
11%

Champion

Köksmaskin 700W - Vit

Medlemspris

799 kr

Rek. ca pris

899 kr

Denna produkt är slutsåld.

Champion CHKA200 är en kraftfull och stilren köksmaskin som passar in perfekt i alla hem. Oavsett om du älskar att baka eller bara vill ha hjälp med att vispa grädde är denna maskin ett utmärkt val. Med sin stabila konstruktion och non-slip fötter står maskinen alltid stabilt på underlaget oavsett hastighet och belastning.

CHKA200 har en effekt på hela 700W och är även utrustad med planetarisk blandning som ger ett jämnt och perfekt resultat varje gång. Maskinen går att justera i 10 olika hastigheter och har ”pulse”-funktion. Med en bunke i rostfritt stål på hela 5 liter har du även plats för de större degarna.

CHKA200 levereras med tillbehör för alla dina önskemål, samtliga i aluminium. En visp för att vispa ägg, grädde, smet osv. en degkrok för de lite tyngre bull-och bröddegarna samt ett omkörningstillbehör/spatel för exempelvis potatismos, lättare degar eller fyllningar. Dessutom följer det med ett stänkskydd som gör att du kan blanda alla ingredienser medan maskinen är igång utan risk för kladd och stank.

Specifikationer:
- Effekt: 700W
- Planetarisk blandning
- 10 hastigheter
- Pulse-funktion
- 5 liters bunke i rostfritt stål
- Kabellängd: 1m
- Medföljande tillbehör: stänkskydd, visp, degkrok och spatel
- Färg: Vit

Beräknat leveransdatum 03 nov - 05 nov
Typ Köksassistenter
Varumärke Champion
Kategori Köksapparater
Artikelnummer P181106774