Donna - Poncho Buttons - Sand - Donna Cashmere
Donna - Poncho Buttons - Sand - Donna Cashmere
43%

Donna Cashmere

Donna - Poncho Buttons - Sand

Medlemspris

1 199 kr

Rek. ca pris

2 099 kr

Denna produkt är slutsåld.

Härlig poncho i mjukaste kashmir med dekorativa knappar på ena sidan. Ponchon är det ultimata plagget för dig som är ute efter en härligt myslyxig känsla - vare sig du väljer att använda den som ett extra lager över en jacka utomhus och eller som fint vardagsplagg.

Material: 100% Kashmir.

Kashmir - skötsel

Inom stickning använder man ofta den engelska termen gauge (gg). Gauge beskriver antalet maskor per tum. Enkelt sagt kan man säga att ju högre gg, desto tunnare tröja. Tröjor i cashmere stickas vanligtvis i 8 gg, 12 gg och 16 gg.

Det bildas ibland “noppror” vid områden som utsätts för friktion. Detta är överskott av fiber och är helt normalt. Dessa avlägsnas lätt med hjälp av en cashmerekam/nopppkam som du hittar i välsorterade butiker.

Du kan tvätta vår cashmere både för hand och i maskin, men tänk på att du aldrig får tvätta plagget i temperaturer över 30°c eller centrifugera när du tvättar i maskin. Vid torkning rekommenderar vi att du försiktigt kramar ut vattnet och avslutar genom att lägga plagget på en frottéhanduk för att torka klart.

Ditt cashmereplagg bör alltid förvaras liggande då stickade plagg lätt tappar sin form när de hänger länge.

Beräknat leveransdatum 18 aug - 20 aug
Målgrupp Kvinna
Färg Beige
Typ Ponchos
Varumärke Donna Cashmere
Kategori Tröjor
Artikelnummer P568926