70x55cm - Fäll Goat Skin Light - Light - Esbeco

Esbeco

70x55cm - Fäll Goat Skin Light - Light

Medlemspris

399 kr

Rek. ca pris 629 kr
Denna produkt är slutsåld.

När det handlar om verklig komfort, är det knappast någonting att jämföra med de riktiga texturer som Mother Nature förser oss med.
ESBECO vill med sin samling uppmuntra dig att skapa en mysig atmosfär i ditt hus. De presenterade fällarna är var och en ett unikt tillskott till en tidlös inredning.

En riktig getfäll skapar en bekväm och naturlig atmosfär i ditt hem. Detta tillbehör passar som en iögonfallande matta för vardagsrummet eller som en extraordinär dekoration för en soffa eller bord.
Getfällen är inte bara väldigt populär för lanthusstilen eller den rustika chaletstilen, men också i Boho chic, och som en naturlig produkt är varje fäll unik.
• Fäll: 100% naturligt garvat getskinn
• Storlek ± 70 * 55 cm
• Lightfastness: Klass 5
• Underhåll: Dammsugning, skaka och rotera mattan regelbundet.
Torra fläckar; Avlägsna omedelbart genom att skrapa försiktigt. Gå med hårets riktning. Vid dammsugning: använd alltid låg effekt och standard golvhuvud, aldrig den roterande penseln, när du dammsuger fällen.
Våta fläckar; Gnugga inte. Absorbera med pappershanddukar, fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Torka långsamt. Professionell rengöring vid behov.


Beräknat leveransdatum 10 jul - 12 jul
Artnr. p444975.
Alla inredningsdetaljer
Allt från Esbeco