Sunscreen Mousse Daily UV Face SPF 30 75ml - EVY TECHNOLOGY
27%

EVY TECHNOLOGY

Sunscreen Mousse Daily UV Face SPF 30 75ml

Medlemspris

160 kr

Rek. ca pris

219 kr

Ett solskydd som är hjälper huden att klara förorenad stadsluft, krävande smink, torrt inomhusklimat och naturligtvis stark sol. Produkten håller ca tre gånger längre än ordinarie solskydd och kan användas under smink. Solskyddet är baserat på samma patenterade medicintekniska grundformula som EVYs övriga produkter och ger ett effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Produkten innehåller hyaluronsyra, kollagen, C- och E vitamin samt den läkande ingrediensen Allantoin, som alla motverkar skador orsakade av solen. Ingredienserna Nymphaea Alba Flower Extract och Sodium Palmitoyl Proline samt solfi lter, jämnar ut och förebygger pigmentfl äckar. Silkesextrakt och Caprilic Capric (fettsyra) är tillsatt för att göra produkten extra mjukgörande och fuktbevarande.

Den lätta formulan täpper inte till porerna och hjälper även mot irritationer eller infl ammationer orsakade av smink. Den milda, allergitestade formulan motverkar soleksem och är lämplig även för den med eksem eller acne men fungerar bra för alla hudtyper och går utmärkt att använda i hårbotten, på tunnare skägg och efter rakning. Produkten är vattenfast och svettresistent och gnids inte bort vid bad eller handdukstorkning. Produkten är koncentrerad och räcker till cirka dubbelt så många insmörjningar som motsvarande milliliter av kräm.

Fri från parfym och konserveringsmedel.
Innehåller 75 ml.

Beräknat leveransdatum 02 feb - 04 feb
Säljs av ParfymOnline
Färg Klar
Kategori Solskydd
Varumärke EVY TECHNOLOGY
Kategori Hudvård
Artikelnummer P191677691