ISSA Hybrid Cobalt Blue - Foreo
14%

Foreo

ISSA Hybrid Cobalt Blue

Medlemspris

1 199 kr

Rek. ca pris

1 399 kr

Denna produkt är slutsåld.

ISSA erbjuder en komplett munvårdslösning som kombinerar Sonic Pulse Technology med en revolutionerande silikondesign och ger en borstupplevelse utöver det vanliga. Få ett fräschare och ljusare leende samtidigt som tandköttet masseras av de mjuka och ultrahygieniska silikonborststråna.

Sonisk pulseringsteknik i kombination med en unik silikondesign ger dig renare och vitare tänder. Eltandborsten ISSA™ har ett borsthuvud helt och hållet gjort av silikon som effektivt rengör tänderna och tandköttet på ett mycket skonsamt sätt, medan ISSA™ Hybrid med silikon och PBT polymer borststrån tar i lite hårdare mot plack, men är lika skonsam mot tandköttet.

ISSA™ drar blickarna till sig med sin eleganta och ergonomiska design, och funktionaliteten överträffar en vanlig, sonisk eltandborste, eftersom den här eltandborsten tar hand om hela munnen. ISSA™ gör inte bara tänderna vitare – och leendet kanske lite mer avslappnat – utan är dessutom den perfekta eltandborsten för den som har känsliga tänder och känsligt tandkött, tack vare den mjuka och hygieniska designen.

ISSA™ leder den soniska pulstekniken som bryter upp och tar bort plack samt förebygger tandsten och hål i tänderna. Med pulstekniken avlägsnas även fläckar och tänderna blir vitare och leendet ljusare. Silikonborsten masserar under tiden tandköttet. All form av överdriven borstning är ett minne blott. Tandköttet hålls kvar på plats utan att bakteriefickor bildas och tandemaljen skadas inte.

ISSA™ har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Beräknat leveransdatum 10 sep - 12 sep
Målgrupp Kvinna
Färg Blå
Typ Tandborstar
Varumärke Foreo
Kategori Skönhetsverktyg & tillbehör
Artikelnummer P180802962