Ghd Gold Max - GHD
Ghd Gold Max - GHD
Ghd Gold Max - GHD
Ghd Gold Max - GHD
Ghd Gold Max - GHD
Ghd Gold Max - GHD
Ghd Gold Max - GHD
26%

GHD

Ghd Gold Max

Medlemspris

1 399 kr

Rek. ca pris

1 899 kr

Denna produkt är slutsåld.

GHD GOLD MAX STYLER
Fantastiskt tjockt hår är en välsignelse, men styling kan vara en riktig kamp. Med den nya ghd Gold Max Styler kommer du lyckas varje gång. De större plattorna slätar omedelbart de hårdaste, längsta lockar och afro-hår.

Den nya Gold stylern är den lyxigaste stylern från ghd någonsin. En läckrare design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Max Styler är dessutom förbättrad med en mängd nyheter - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser.

Produktfunktioner:
- Elegant design
- Stylerskydd
- Automatisk avstägning
- Bredd på plattor: 4 cm
- Sladd: 2,6 m
- Maxtemperatur: 190°C
- 110 - 240V, 150W

Beräknat leveransdatum 30 sep - 02 okt
Målgrupp Kvinna
Typ Plattång
Varumärke GHD
Kategori Skönhetsverktyg & tillbehör
Artikelnummer P181006117