Ull och Cashmere spray - Gröna Gredelina
30%

Gröna Gredelina

Ull och Cashmere spray

Medlemspris

119 kr

Rek. ca pris

169 kr

Denna produkt är slutsåld.

Fräschar upp ullplagget eller ullaccessoaren utan att tvätta, som en minikemtvätt. Tar bort ev. odör & håller även mal borta. Kombinationen av anpassade eteriska oljor med toppnoter av bomullsblomma, mellannoter av jasmin och basnoter av varm ceder- & sandelträ skapar en fräsch, krispig och elegant spray som är optimal till all sorts ull & har antibakteriella egenskaper. Ull och speciellt den fina cashmere ullen ska helst inte tvättas för ofta. Det fantastiska med ull är att dessa fibrer mer eller mindre rengör sig själva till skillnad från bomull. Många gånger räcker det att hänga ut ullen för vädring, men ibland räcker det inte för att hålla mal borta. Med vår spray går du ett steg längre i din klädvård så att plagget kan hålla många år framöver. Minskad tvätt gör att ulltröjan håller längre.

Spraya på ca 20 cm avstånd och häng gärna ut på vädring i samband. Spraya gärna ull som blivit blöt, luktar instängt, rök eller matos. Använd gärna innan du lägger undan för säsongen.
Innehåll: Destillerat vatten, (distilled water) Alkohol, (alcohol denat) Eteriska oljor & parfym (essential oils & fragrance)

Beräknat leveransdatum 12 nov - 16 nov
Varumärke Gröna Gredelina
Kategori Hushåll
Artikelnummer P191337538