MONSUNE Hardshell Jacket - Black - ISBJÖRN of Sweden
50%

ISBJÖRN of Sweden

MONSUNE Hardshell Jacket - Black

Medlemspris

799 kr

Rek. ca pris

1 600 kr


Denna produkt är slutsåld.

Vindjacka, överdragsjacka, regnjacka. Ja, kärt barn har många namn. Vi på Isbjörn kallar det för skaljacka. Det är ett yttre skydd som står emot vind och väta samt genom ett membran på insidan av yttertyget möjliggör att överskottsvärme ventileras ut ur plagget. På så sätt kommer din tonåring alltid att vara torr och lagom varm. Oavsett väder och aktivitet. Alla sömmar är tejpade, så att vatten inte sipprar in igenom dem vid regn eller vinteraktivitet.

Vår skaljacka är tillverkad av en extra slitstark nylon som heter Taslan, som är 2-3 gånger slitstarkare än polyester. Det gör att vår skaljacka tål att användas varje dag utan problem och ändå bibehålla all den funktion som vi lovar dig som kund.

Vår skaljacka har tillväxtmuddar i ärmarna, vilket med ett enkelt ingrepp på insidan av ärmen, förlänger den med ca 3 cm och möjliggör att använda jackan ytterligare en säsong. Med olika mellanlager under, så passar våra skaljackor året runt. Som yttre skal vid skidåkning på vintern eller på båten på sommaren.

Beräknat leveransdatum 28 jun - 30 jun
Säljs av Campadre
Målgrupp Barn
Färg Svart
Storlek 134/140
Varumärke ISBJÖRN of Sweden
Kategori Jackor & ytterkläder
Artikelnummer P180811150