HURRICANE Hardshell Pant - Black - ISBJÖRN of Sweden
HURRICANE Hardshell Pant - Black - ISBJÖRN of Sweden
46%

ISBJÖRN of Sweden

HURRICANE Hardshell Pant - Black

Medlemspris

699 kr

Rek. ca pris

1 300 kr


Denna produkt är slutsåld.

Vindbyxa, överdragsbyxa, regnbyxa. Ja, kärt barn har många namn. Vi på Isbjörn kallar det för skalbyxa. Det är ett yttre skydd som står emot vind och väta samt genom ett membran på insidan av yttertyget möjliggör att överskottsvärme ventileras ut ur plagget. På så sätt kommer ditt barn alltid att vara torrt och lagom varmt. Oavsett väder och aktivitet.

Alla sömmar är tejpade, så att vatten inte sipprar in igenom dem vid regn eller blöt lek. Vår Hurricane skalbyxa är tillverkad av en extra slitstark nylon som heter Oxford Nylon Taslan, som är flera gånger mer slitstark än vanlig polyester. Det gör att våra skalbyxor tål att användas varje dag på förskola och skola, utan problem och ändå bibehålla all den funktion som vi lovar dig som kund.

Vår Hurricane skalbyxa är en midjebyxa, med gylf, dragkedja och silicon elasta i benslut och justerbar midja samt avtagbara hängslen. Med olika mellanlager under, så passar den här skalbyxan ditt barn året runt. För de större barnen rekommenderar vi den som ett alternativ till skidbyxa. Speciellt om barnet har lätt för att bli varm och svettig vid hög fysisk aktivitet.

Beräknat leveransdatum 28 jun - 30 jun
Säljs av Campadre
Målgrupp Barn
Färg Svart
Storlek 122/128
Varumärke ISBJÖRN of Sweden
Kategori Jackor & ytterkläder
Artikelnummer P191264499