Mid Bluetooth Headset - Black - Marshall
Mid Bluetooth Headset - Black - Marshall
Mid Bluetooth Headset - Black - Marshall
Mid Bluetooth Headset - Black - Marshall
Mid Bluetooth Headset - Black - Marshall
15%

Marshall

Mid Bluetooth Headset - Black

Medlemspris

1 699 kr

Rek. ca pris

1 995 kr

Denna produkt är slutsåld.

Marshall Mid Bluetooth är en premium Bluetooth® aptX-hörlur som ger överlägset ljud och upp till 30 timmars speltid på en enda laddning. Mids 40 mm dynamiska högtalarelement ger ett robust ljud som balanserar klarhet med precis rätt mängd bas - perfekt för dig som kräver det bästa ljudet.

Bluetooth® aptX
Spela upp dina favoritlåtar i ljud med hög kvalitet, Bluetooth® aptX ger upp till 10 meters trådlös räckvidd och minimerar synkroniseringsproblem för ljud och video, så att dina filmer rör sig i takt med ljudet.

Ergonomisk passform
Mid har ett mjukt huvudband och mjuka öronkuddar som vilar lätt på öronen hur tung musiken än är. 3D-lederna i metall kan rotera fritt och de anpassar sig efter ditt huvud och ger en perfekt passform. Den hopfällbara designen gör det dessutom enkelt att förvara Mid när de inte används.

Multireglage för musik och samtal
Med multireglaget kan du spela, pausa och justera volymen på din enhet samt slå på eller stänga av dina hörlurar. Med några enkla klick kan du även besvara, avvisa och avsluta samtal om det ringer medan du lyssnar.

Klassisk design
Svart vinyl, metallgångjärn, mässingsdetaljer och den ikoniska logotypen gör Mid Bluetooth till en klassisk Marshallhörlur.

Högtalarelement: 40 mm handgjorda
Anslutningar: Bluetooth® aptX eller 3,5 mm stereo jack
Mikrofon: Ja
Frekvensrespons: 10 - 20000 Hz
Sensitivitet: 95 dB
Impedans: 32 ohm
Batteritid (upp till): 30 timmar

Beräknat leveransdatum 09 jun - 11 jun
Färg Svart
Varumärke Marshall
Kategori Hörlurar & headsets
Artikelnummer P180530432