GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
GPS Atto Tracker för Husdjur - Minifinder
13%

Minifinder

GPS Atto Tracker för Husdjur

Medlemspris

1 999 kr

Rek. ca pris

2 299 kr

MiniFinder Atto GPS Tracker till hund/katt
Livespårning
GeoFence larm
Röstövervakning
Låg batterinivå varning
Prata till djuret
Larm vid förflyttning eller vibration
Kartor
Vattentät-IP67 klassad
Abonnemang krävs

MiniFinder Atto är svenskdesignad gps tracker i miniformat för djur, som fungerar i hela världen. Atto gps tracker är helt vattentät, liten och smidig att fästa på ett halsband. Mått på endast 65*35*16mm och vikt på ringa 38 gram passar även de minsta djuren.

Det som särskilt utmärker denna enhet förutom design och storlek är dess batteritid, prestanda och funktionalitet. I standby läge klarar den av hela 20 dagar. GPS Tracker Atto är i dagsläget enda produkt till djur i denna storlek som klarar av detta.

Spårsändaren bygger på världsledande GPS-teknologi och har ett inbyggt GPS-chip från Schweiziska U-Blox som både är resurssnål och kraftfull liten chip.

Minifinder® Atto gps tracker hjälper dig hålla full koll på ditt husdjur. Förutom positionering kan du även "prata" med din hund och ge hunden kommandon. Högtalaren är strategiskt placerad på sidan av enheten så att hunden kan höra din röst så bra som möjligt.

Väljer du till MiniFinder GO spårningssystem får du tillgång till djurets individuella rörelsemönster på kartan. Du kan även sätta upp egna datafält som berör din hund som t.ex. senaste vaccinationsdatum.

Livespårning
Vid minsta rörelse skickar Atto sina positioner till MiniFinder GO applikationen. Du kan via en dator eller mobil följa alla dess rörelse i realtid på en karta. Förutom platsangivelse ser du även batteristatus, larmstatus, gps/gsm-signalstyrka i realtid. Detta är den enklaste och mest effektiva typ av spårning.

Loggning
Alla positioner loggas i MiniFinder GO systemet upp till ett år. Du kan i efterhand spela upp spår på kartan baserat på tid och datum.

Låg batteri varning
Vid låg batterinivå får du ett larm till din mobiltelefon eller datorn att batterinivån är låg och att gps tracker behöver laddas.

GeoFence larm
Rita ett virtuellt staket på kartan och få besked om gps-tracker lämnar det avgränsade området.

Röstövervakning
GPS tracker Atto kan ställas in så den automatiskt svarar på inkommande samtal från ett auktoriserat telefonnummer. Lämpligt vid jakt då man vill höra ifall hunden skäller på bytet.

Larm vid förlorad GPS-signal
Enheten larmar om den kommer in i ett område utan GPS-täckning. Den kan även skicka ett besked när den återigen har erhållit GPS-signal.

Prata till djuret
Enheten stödjer röstkommunikation. Du kan ringa till din MiniFinder Atto och ge order till ditt djur som t.ex. “kom hem”, “sitt”, “ligg” mm.

Flash minne
Vid förlorad GSM-signal loggas alla positioner i flashminnet. MiniFinder produkter har plats för ca. 60.000 offline positioner. Vid GSM-anslutning överförs alla loggade positioner till MiniFinder GO-systemet.

Larm vid förflyttning eller vibration
GPS tracker kan m.h.a. sin sensor avgöra om enheten har förflyttat sig eller om det uppstått en vibration och sedan larma till MiniFinder GO systemet och APP:en när sådan händelse uppstår.

Larm vid överskriden hastighet
Du kan aktivera anpassad hastighetsgräns som enheten ska hålla sig inom. Om den angivna hastigheten överskrids, får du automatiskt ett meddelande om detta.

Kartor
MiniFinder GO APPen för realtidspositionering stödjer GoogleMaps, Bing Maps och OpenStreet Maps.

Vattentät
Produkten är IP67 klassad, vilket innebär att den är helt vattentålig. Enheten trivs lika bra i vattnet som runt djurets hals.

Abonnemang krävs
Abonnemangskostnad tillkommer för GPS-positionering och full funktion. Mer information finns på https://shop.minifinder.se/

I paketet medföljer:
Enheten, GPS tracker MiniFinder® Atto
Micro USB kabel
Snabbguide och bruksanvisning på svenska
IoT Telematik SIM-kort

Teknisk specifikation
Vattentät: Ja, IP-67 certifierad
Mått: 65 mm × 35 mm × 16 mm
Vikt: 38g
Batteri Lithium-ion: 800mAh
GSM-band: 850/1900Mhz, 900/1800Mhz
Strömkälla: 110-220V input, 5V output
Drifttemperatur: -20°C ~ +65°C
GPS fixtid: Aktiv 1s, Varm 35s, Kall 45s
GPS känslighet: -158dB
Noggrannhet: (position) 5m
GPS chip: u-Blox 7
Luftfuktighet: 5% to 95% Ej-kondenserande
Batteritid: 480h i standby
Minne: 8Mb (flash minne)
LED: En lampa som indikerar GPS, GSM och spänning

Beräknat leveransdatum 04 okt - 06 okt
Säljs av Campadre
Varumärke Minifinder
Kategori Mobiltillbehör
Artikelnummer P191495224