Nutricon VibroClean® Ansiktsrengöring - Cerise - Nutricon Beauty Nutricon VibroClean® Ansiktsrengöring - Cerise - Nutricon Beauty Nutricon VibroClean® Ansiktsrengöring - Cerise - Nutricon Beauty
50%

Nutricon Beauty

Nutricon VibroClean® Ansiktsrengöring - Cerise

Medlemspris

499 kr

Rek. ca pris

995 kr

Denna produkt är slutsåld.

Nutricon VibroClean® Ansiktsrengöring och Anti-agingsystem.
Nutricon VibroClean® för multifunktionell skönhet

Nästa generations multi-ansiktsrengöringssystem och anti-åldringssystem. Ett revolutionerande ansiktsrengöring som passar alla hudtyper. Med hjälp av denna härliga rengöringsborste av hygieniskt och medicinskt silikon, aktiverar VibroClean® din huds naturliga potential och detta bara med 1 till 2 minuters användning morgon och kväll.
VibroClean® är framtidens ansiktsrengöring som passar perfekt in i din vardagliga rutin. Du får en ren och fin hud genom att den tar bort döda hudceller, öppnar upp porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja.

Resultatet blir en djup och effektiv rengöring, samtidigt som den hjälper till att behålla hudens naturliga återfuktningsbarriär.

Med regelbunden användning hjälper den till att öka blodcirkulationen, samt reducerar och förebygger tecken av rynkor. VibroClean® ger dig en fräschare och mer strålande hud från dag ett samt ger din hud mer ungdomligt utseende. VibroClean® har två rengöringszoner varav ett område med tunnare silikonknoppar för att rengöra känslig/normal hud på ett större område som kinderna, och tjockare silikonknoppar högst upp för precisionsrengöring och djuprengöring vid näsa och område som T-zonen.

Den andra sidan av VibroClean® har lite större silikonknoppar för massage/anti-aging. Detta hjälper ansiktets muskler att slappna av och främja chanserna för cellförnyelse.

Användning:
2 ggr om dagen, varje gång 1 till 2 minuter.
Steg 1: Applicera din vanliga rengöringsprodukt.
Steg 2: Blöt din VibroClean® och aktivera rengöringsläget.
Steg 3: Massera in rengöringen i ansiktet med VibroClean® i cirkulära rörelser över ansiktet i 1 minut.
Steg 4: Tvätta av och torka ansiktet. Applicera din vanlig hudvårdsprodukt.
Steg 5: Anväd andra sidan anti-aging/massage på VibroClean®. Massera i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder.

Specifikationer:
• För alla hudtyper.
• Hygieniskt och medicinskt silikon.
• Fri från bakterier.
• Laddningsbar och sladd medföljer.
• Instruktioner medföljer.
• Snabbladdning 2 timmar (varar upp till 300 användningar per full laddning).
• Skonsam mot huden.
• Mjukt silikon
• 100% vattentät.
• 1 års garanti.

Beräknat leveransdatum 02 sep - 04 sep
Målgrupp Kvinna
Varumärke Nutricon Beauty
Kategori Skönhetsverktyg & tillbehör
Artikelnummer P180903510