D65 Glasilium Vase - SCANDINAVIA FORM
D65 Glasilium Vase - SCANDINAVIA FORM
D65 Glasilium Vase - SCANDINAVIA FORM
53%

SCANDINAVIA FORM

D65 Glasilium Vase

Medlemspris

79 kr

Rek. ca pris

169 kr

Glasilium vas skapar ett nytt sätt att visa växter och blommor. Med vasens koppar- och kork-hals kan en enkel blomma, ett grässtrå, blad eller gren visas i sin mest transparenta och naturliga form. Den enskilda växten placeras i vasen såsom om den växer i naturen och fångar på så sätt dess naturliga koncept inomhus.

Material: glas, koppar och kork
Storlek: D: 65mm H: 110mm
D: 85 mm H: 135 mm
D: 120mm H: 145mm
D: 200mm H: 300mm
D:380mm H:560mm

Fyll vasen med vatten genom att helt enkelt ta av kork/rör. Kopparen får en vacker patina med tiden. Beroende på miljön ändras färgen naturligt. Du kan polera kopparröret med en fuktig mjuk trasa. Glaset ska helst hand-diskas separat i ljummet varmt vatten och sköljas och torkas. Häll lite citronsyra eller citronsaft om det finns någon beläggning på glaset. Du kan också ta bort beläggning om du lägger i lite ris och citronsyra och skakar vasen. Skölj med varmt vatten.

”När jag gjorde den här vasen ville jag skapa något som hjälper dig att uttrycka din relation med naturen.” - Eva Levin

Med Glasilium vas kan du utforska mer av naturen. Bygg ett landskap inuti, eller gå bortom vasens form och låt föremålen inuti stiga upp. Det finns många sätt att använda vasen. Formen och hur är upp till dig.
Glasilium vas, har nyligen visats på Venice Biennale of Architecture 2018, i Italien, Swedish Design Pavilion på London Design Fair, 1000 vaser i Paris under Paris Design Week 2018, och på Open Design Language i Milan under Milan Design Week 2019.

Beräknat leveransdatum 21 maj - 26 maj
Säljs av Scandinavia Form
Färg Grön
Material Copper, 15%
Primärt material Glass, 70%
Sekundärt material Corc, 15%
Typ Krukor & vaser
Varumärke SCANDINAVIA FORM
Kategori Inredningsdetaljer
Artikelnummer P191360682