Soak Off Hybrid Gel Remover, Black Grape 1000 ml - SILCARE
31%

SILCARE

Soak Off Hybrid Gel Remover, Black Grape 1000 ml

Medlemspris

185 kr

Rek. ca pris

269 kr

Soak Off Hybrid Gel Remover med oljor - Tar bort hybrid gel genom att lösa upp det så att du enkelt kanavlägsna det från nagelplattan. Vätskan innehåller speciellt utvalda naturliga oljor, som förnyar, stärker, vårdar och återfuktar nagelplatta och nagelband.

Komposition av 3 naturliga oljor: avokadoolja, druvkärneolja och grön olivolja. Den tar bort hybridgel och tar samtidigt hand om våra naglar och nagelband. Vätskan skyddar nageln mot uttorkning och ger en normal fuktighetsgrad på grund av ämnena i avokado och olivoljan. 

Den ger näring åt nagelplattan och och ger naglarna en svag glans efter avlägsnandet av hybridgelen, på grund av druvfröoljan och avokadooljan. Dess ingredienser innehåller EFA med dominans av oljesyra, beta-karoten, vitaminer: A, B6, D och E, lecitin, mineraler, kalium, kalcium och fytosteroler. Oljorna, särskilt olivolja, verkar antiinflammatoriskt och tränger lätt in i huden.

Användningssätt: fukta en bomullstuss med vätskan och sätt på nagelplattan där det tillämpas hybrid gel, vänta från 7 till 10 minuter. Därefter avlägsna rester av hybrid gelén med bambu sticka.
Rekommenderas för personer, som efter avlägsnande av hybridgel inte gör ny manikyr.

Doft: Svarta vinbär
Volym: 1000 ml
Fabrikat: Silcare

Beräknat leveransdatum 10 dec - 14 dec
Säljs av Glam And Beauty
Avdelning Kvinna
Varumärke SILCARE
Artikelnummer P191706529