Thermo-protective Serum, 30 ml - SILCARE
34%

SILCARE

Thermo-protective Serum, 30 ml

Medlemspris

79 kr

Rek. ca pris

119 kr

Quin - Hårserum - High Thermo Protection - ett termiskt skyddande serum utformat för personer som använder hårtorkar, locktänger eller annan varm utrustning för att styla sitt hår.

Baserat på "Advanced Thermo Guard Technology" - produkten berstår av en blandning av mycket valda silikoner för att bilda en flexibel och skyddande film på hårets yta. Det bidrar till att förhindra överdriven nedbrytning av huvudbyggnadskomponenterna som håret består av. Det speciella skyddsserumet skyddar de mest utsatta områdena från skador, inte bara termiska, utan även mekaniska.

High Thermo Protection gör det möjligt att nå den frisyr som önskas snabbare (förkortad kontakt mellan hårrätare eller hårkrullare) och underlättar kamningen av håret vått och torrt. Det skapar en "sköld" som blir vattenavvisande vilket skyddar färgat hår från överdriven urtvättning av färg. Efter applicering är håret silkeslent och naturligt vid beröring. Serumet lämnar en trevlig, subtil och varaktig doft på håret.

Funktioner:
Produktformeln baserad på Advanced Thermo Guard Technology hindrar överdriven nedbrytning av huvudbyggnadskomponenterna i håret. 
Förkortar arbetstiden med varma komponenter mot håret.
Skyddar färgat hår mot överdriven urtvättning av färg.
Ger en trevlig, subtil och varaktig doft på håret.
Ger håret är silkeslen yta vid beröring.

Instruktioner:
Vid användning av en hårtork - applicera några droppar på en handduk som är torr och för denna mot håret. Vid annan varm utrustning applicera serumet på torkat hår och var noga med spetsarna. Använd inte för mycket serum. Skölj inte. Kan användas efter varje hårtvätt.

Anmärkningar: Förvaras vid temperaturer under 25 ° C. Skyddas mot direkt solljus. Håll borta från barn.
Fabrikat: Silcare
Produktlinje: Quin
Mängd: 30 ml

Beräknat leveransdatum 09 dec - 13 dec
Säljs av Glam And Beauty
Kategori Styling
Varumärke SILCARE
Kategori Hårvård
Artikelnummer P191706994