Hörlur Vert Sport In-Ear Trådlös - Svart - Skullcandy
Hörlur Vert Sport In-Ear Trådlös - Svart - Skullcandy
22%

Skullcandy

Hörlur Vert Sport In-Ear Trådlös - Svart

Medlemspris

699 kr

Rek. ca pris

899 kr

SKULLCANDY Hörlurar Vert Sport In-Ear Wireless
Bluetooth® trådlös uppringning
Upp till 10 timmars batteritid
Snabbladdning (10 minuter = 2 timmar)
Hybrid Earbud Design
Situationsmedvetenhet
IPX4 Svett & vattenbeständig
Activate Assistant
Inbyggd Tile® Tracker

Gjord för äventyr
Ljudlösningar för hjälmar fungerar endast med hjälmar. Vert fungerar med vad som helst. Bluetooth-ratten fästs enkelt med ett clips på skidglasögonbandet, ryggsäckar, vätskesystem och jackkragen, så att du kan använda den på valfritt sätt året runt. Ingen annan produkt är designad för så många utomhusaktiviteter.

En högre medvetenhetsnivå
Verts omgivningsmedvetna öronsnäckdesign är helt unik. Den låter dig höra mer av din omgivning, utan att kompromissa med komfort eller ljudkvalitet. Du kan njuta mer av dina turer när det är mindre risk att bli överraskad av laviner, djurliv och andra åkare.

Lätt att använda, särskilt med handskar
Traditionella öronsnäckskontroller görs för bara händer. Vert's extra stora knapp och skiva är utformad för att användas med alla handskar eller vantar. Så du håller dina händerna varma och skyddade, medan du håller dig i rörelse.

Svåra att förlora (tack vare Tile®)
Att hålla reda på all din utrustning är tillräckligt utmanande. Så vi har lagt till en inbyggd Tile®-tracker för att hjälpa dig hitta din Vert, om du någonsin glömmer den eller någon "lånar" den.

Timmar med kraft
Batteriet varar i 10 timmar vid -20 ° så att det aldrig går ut innan din hissbiljett. Och i varmare temperaturer kan en full laddning räcka ännu fler timmar.

Beräknat leveransdatum 07 okt - 11 okt
Säljs av Campadre
Varumärke Skullcandy
Kategori Hörlurar & headsets
Artikelnummer P191205088