Kitchen Garden T6 - Vit - Tregren
Kitchen Garden T6 - Vit - Tregren
Kitchen Garden T6 - Vit - Tregren
Kitchen Garden T6 - Vit - Tregren
29%
Få kvar!

Tregren

Kitchen Garden T6 - Vit

Medlemspris

1 099 kr

Rek. ca pris

1 549 kr

Kitchen Garden T6
3x gånger snabbare tillväxt jämfört med traditionella metoder
För upp till 6 växter
Perfekt för familjen

Kontrolleras av Smart Gardener-app (Android & iOS)
En helt automatiserad köksträdgård med perfekta odlingsförhållanden med en knapptryckning, 3 gånger snabbare tillväxt och bara några minuters underhåll per månad, låter det för bra för att vara sant? Nej, det här är verkligheten med vår T-serie av små köksträdgårdar.

Glädjen av enkelhet är vår ledstjärna när vi utvecklar produkter för ditt hem. I vår T-serie har vi tagit den här filosofin längre än någonsin. T6 styrs genom den inuitiva Smart Gardener-appen. Smart Gardener-appen kontollerar Active Growing Technology som utvecklats av Tregren. Om du inte har en smartphone kan du ändå alltid använda den här trädgården eftersom det finns ett förinstallerat Smart Default-program. Det enda du behöver göra är att ansluta din köksträdgård och fylla på vatten.

Ljuset är ett specialdesignat LED-ljus som har det optimala spektrumet för växter. Det liknar middagsljus vid midsommar. Det skiljer sig från de flesta växande lamporna på marknaden, eftersom vi har blandat mer gult ljus i det för att göra det behagligt för det mänskliga ögat.

Den intuitiva Smart Gardner-appen tillsammans med Active Growing Technology, upprätthåller den optimala kombinationen av vatten, ljus och näringsämnen, vilket ger idealiska förhållanden för de specifika växterna du odlar i din lilla köksträdgård.

Mått
LxBxH: 34.5 x 17.5 x 44.0 cm

Innehåll

Växtbelysning
Vertikal arm för lampan (växtbelysningen)
Pump
Vattenbehållare
Odlingskruka
Strömkabel
2 stycken näringspåsar (1 för örter/sallad och 1 för tomater/chili/andra frukter)
Manual

Beräknat leveransdatum 11 okt - 13 okt
Säljs av Campadre
Typ Övriga köksapparater
Varumärke Tregren
Kategori Köksapparater
Artikelnummer P191367645