Kitchen Garden T12 - Grå - Tregren
Kitchen Garden T12 - Grå - Tregren
20%

Tregren

Kitchen Garden T12 - Grå

Medlemspris

1 599 kr

Rek. ca pris

1 999 kr

Kitchen Garden T12
3x gånger snabbare tillväxt jämfört med traditionella metoder
För upp till 12 växter
För stora hushåll, offentliga platser
Perfekt när kontinuerlig skörd önskas

Kontrolleras av Smart Gardener-app (Android & iOS)
En helt automatiserad köksträdgård med perfekta odlingsförhållanden med en knapptryckning, 3 gånger snabbare tillväxt och bara några minuters underhåll per månad, låter det för bra för att vara sant? Nej, det här är verkligheten med vår T-serie av små köksträdgårdar.

Glädjen av enkelhet är vår ledstjärna när vi utvecklar produkter för ditt hem. I vår T-serie har vi tagit den här filosofin längre än någonsin. T12 styrs genom den inuitiva Smart Gardener-appen. Smart Gardener-appen kontollerar Active Growing Technology som utvecklats av Tregren. Om du inte har en smartphone kan du ändå alltid använda den här trädgården eftersom det finns ett förinstallerat Smart Default-program. Det enda du behöver göra är att ansluta din köksträdgård och fylla på vatten.

Ljuset är ett specialdesignat LED-ljus som har det optimala spektrumet för växter. Det liknar middagsljus vid midsommar. Det skiljer sig från de flesta växande lamporna på marknaden, eftersom vi har blandat mer gult ljus i det för att göra det behagligt för det mänskliga ögat.

Den intuitiva Smart Gardner-appen tillsammans med Active Growing Technology, upprätthåller den optimala kombinationen av vatten, ljus och näringsämnen, vilket ger idealiska förhållanden för de specifika växterna du odlar i din lilla köksträdgård.

Mått
LxBxH: 64.5 x 17.5 x 44.0 cm

Innehåll

Växtbelysning
Vertikal arm för lampan (växtbelysningen)
Pump
Vattenbehållare
Odlingskruka
Strömkabel
2 stycken näringspåsar (1 för örter/sallad och 1 för tomater/chili/andra frukter)
Manual

Beräknat leveransdatum 06 okt - 08 okt
Säljs av Campadre
Typ Övriga köksapparater
Varumärke Tregren
Kategori Köksapparater
Artikelnummer P191367649