Plattan II Bluetooth - Black - URBANEARS Plattan II Bluetooth - Black - URBANEARS Plattan II Bluetooth - Black - URBANEARS Plattan II Bluetooth - Black - URBANEARS
15%

URBANEARS

Plattan II Bluetooth - Black

Medlemspris

849 kr

Rek. ca pris

999 kr

Denna produkt är slutsåld.

Plattan 2 Bluetooth kombinerar den ikoniska designen från Plattan med 30+ timmar av trådlös lyssningstid för en riktigt befriande ljudupplevelse. Hörlurarna ger ett rent och fylligt ljud, har upp till 10 meters räckvidd och är utrustade med en kontrollknapp för enkel navigation. Andra funktioner inkluderar: inbyggd mikrofon, ZoundPlug för musikdelning och en hopfällbar design som gör att du kan ta med dig hörlurarna överallt.

Njut av din musik utan sladdar. Med Bluetooth kan du enkelt ansluta dig till din ljudkälla för flera timmars trådlös lyssning, med ett lyssningsavstånd på upp till 10 meter. Sladdlös lyssning har aldrig tidigare varit så befriande. Med 30+ timmars batteritid kan du lyssna i flera dagar på en enda laddning.

En praktisk och hopfällbar design gör det enkelt att ta med dina hörlurar oavsett vart du är på väg. Vik ihop och ta dem med dig. ZoundPlug är ett uttag som gör att du kan dela din musik med din bästa vän eller flera av dina vänner. Koppla in ett andra par hörlurar och njut tillsammans.

Beräknat leveransdatum 04 jun - 06 jun
Varumärke URBANEARS
Kategori Hörlurar & headsets
Artikelnummer P181017379