Sobea designas med sprudlande glädje av Beatrice Sjöberg Magnusson. Hon är en tvåbarnsmamma som vet vad som saknas i garderoben när du vill känna dig bekväm och lyxig på samma gång.

Sin första kollektion gjorde hon när hon var 19 år. Då lovordades hon av Ingrid Schrewelius. I sin ateljé tillverkades brud- och aftonkläder i många år. Men när hon fick sin första dotter kom idéerna på funktionella och sköna plagg till kvinnor, gravida och barn.
Den mönsterskyddade bröstvärmaren och krypbyxan var de första plaggen i kollektionen. Sobea® Yogabyxan följde därefter och såldes i 5000 ex. på bara två år.

Kollektionen är nu utökad med många underbara plagg som förgyller vardagen. Alla damplagg passar även gravida magen. När du leker med barnen, jobbar, ammar, yogar eller myser i soffan får Sobea dig att känna dig vacker i sin fina passform och ljuvliga kvaliteter.

Barnkollektionen älskas av barnen själva eftersom plaggen är så mjuka, sköna och passar både till dagis och fest. Det faktum att mamma och barn kan matcha varandra är mycket uppskattat.

Att använda organisk bomull och värna om vår jord är en självklarhet för Beatrice. Hennes önskan när du bär ett Sobeaplagg är att du ska känna dig glad, vacker och vilja möta dina medmänniskor med ett leende. Det är So Bea.