Campadre medlemsvillkor

Allmänt

Campadre är Nordens största shoppingklubb. Som medlem får du information om och möjlighet att utnyttja förmånliga erbjudanden från Campadres shoppingklubb, en webbsida och tjänst med skräddarsydda erbjudanden om att köpa exklusiva kläder, accessoarer, heminredningsprodukter, livsstilsprodukter, resor m.m. som vi och våra partners erbjuder (”Tjänsten”).

Du får endast inneha och använda ett medlemskap hos Campadre. Felaktiga uppgifter vid registreringen kan medföra att ditt konto blir raderat.

Tjänsten innebär att vi regelbundet informerar dig om våra skräddarsydda erbjudanden. På Mina sidor kan du välja hur och hur ofta du vill blir informerad om våra erbjudanden.

Som medlem är du ytterst ansvarig för dina inloggningsuppgifter. Alla beställningar som sker genom ditt konto anses du vara betalningsskyldig för.

Personuppgiftsbehandling

I samband med att du använder Tjänsten samlar vi in dina personuppgifter för att administrera ditt medlemskonto, skicka skräddarsydda erbjudanden till dig via e-post, SMS och sociala medier, för att hantera och leverera beställningar, för att låta dig ta del av våra pågående erbjudanden samt för att avhjälpa fel och hantera incidenter, klagomål och reklamationer. Dessa behandlingar utför vi för att kunna tillhandahålla Tjänsten.

Vi behandlar även dina personuppgifter för att kunna ge dig bättre service, utveckla vår tjänst och skicka dig personlig marknadsföring. Dessa behandlingar utför vi efter en intresseavvägning.

All personlig information du registrerar på våra hemsidor behandlas enligt tillämplig personuppgiftslagstiftning. Campadre Scandinavia AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Campadre bonus

Medlemmar får genom Tjänsten möjlighet att tjäna Campadre Bonus som ger rabatt på produkterna. Detta bland annat genom att tipsa vänner som sedan blir köpande kunder hos Campadre, se mer under Tipsa vänner. Campadre Bonus är giltig i 6 månader från det att den uppstår. Som medlem förbinder du dig att inte missbruka detta system i form av att skapa ytterligare medlemskonton, eller andra otillåtna tillvägagångssätt.

Rabatter, missbruk, ändring av villkor m.m.

Som medlem förbinder du dig att inte missbruka rabattkoder. Koden ska vara ställd till dig direkt från Campadre eller någon av Campadres samarbetspartners. Flera rabattkoder går inte att kombinera, endast ett erbjudande kan nyttjas åt gången. Kampanjkoder återbetalas inte.

Campadre Scandinavia AB har rätt att granska ditt medlemskonto när misstanke om missbruk av villkoren föreligger.

Medlem som inte uppfyller medlemsvillkoren kan utan förvarning få sitt medlemskap avslutat. Vid försök till bedrägeri eller annat missbruk av tjänster på våra hemsidor förbehåller sig Campadre Scandinavia AB rätten att neka användare tillgång till webbplatsen och de tjänster som tillhandahålls.

Om Campadre misstänker brottsliga handlingar kan polisanmälan bli aktuell.

Campadre kan komma att ändra ovanstående villkor över tid och vi kommer meddela dig i samband med sådan ändring.

Välkommen som medlem!