Säker betalning & leverans

Säker betalning

Kortbetalning
I samarbete med Qliro erbjuder vi våra kunder kortbetalning med Visa eller Mastercard. När du klickat i kortbetalning kommer du att slutföra ditt köp hos Qliro där du fyller i kortnummer, giltighetstid och säkerhetskoden som finns på kortets baksida. Din betalning sker säkert genom Qliros system. Campadre kommer aldrig i kontakt med dina kortuppgifter utan all information skickas krypterad till din bank vilket innebär att informationen är oåtkomlig för utomstående. Qliros system uppfyller bankernas och kortföretagens regler och certifieras årligen. Qliro använder SSL vilket är industribankstandard för säkra e-handelstransaktioner. Ingen extra avgift utgår vid kortbetalning.

Direktbetalning
I samarbete med Trustly erbjuder vi våra kunder direktbetalningar från Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea m.fl. Välj först din bank. Sedan loggar du in med dina vanliga inloggningsuppgifter, uppkopplingen till din bank är säker och krypterad. När du är inloggad kan du välja vilket av dina bankkonton som du vill betala med från en enkel meny. Slutligen signerar du transaktionen. Ingen extra avgift utgår vid direktbetalning.

Faktura- och delbetalning
I samarbete med Qliro erbjuder vi våra kunder fakturabetalning med 14 dagars betalningstid. De 14 dagarna börjar löpa när paketet skickas från vårt lager. När du väljer det här alternativet kontrolleras ditt personnummer och en kreditupplysning görs. Om du godkänns av Qliro kan du genomföra ett köp med fakturabetalning. Fakturan skickas i paketet tillsammans med ordern som du beställt. En faktureringsavgift om 29 kr tillkommer.

I samarbete med Qliro erbjuder vi våra kunder att delbetala sina varor med Qliro konto. När du väljer det här alternativet kontrolleras ditt personnummer och en kreditprövning görs som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Om du godkänns av Qliro kan du delbetala ditt köp. Qliro skickar en faktura till dig i början nästkommande månad (räknat från köpet) och med denna skall föregående månads inköp betalas. Det innebär att du har minst 30 dagar på dig att göra din första delbetalning. Du kan när som helst välja att betala av hela fakturan. Qliro tar ut en årsränta samt en faktureringsavgift.     Leveransvillkor

Vi har tre olika leveransalternativ tillgängliga för våra kunder på Campadre och styrs av lagerhållningen för den vara du önskar beställa. Leveransdatum för respektive produkt anges på hemsidan. Beställer du flera produkter styr det senaste leveransdatumet. Leveranstiden för respektive kampanj beror på hur lång tid våra leverantörer behöver för frakten till oss. Normalt sett skickar vi produkterna från vårt lager 10 till 14 dagar efter kampanjens slut. Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post eller per telefon.

Har vi varan i lager kan du få den levererad samma kväll eller nästkommande dag beroende på ditt postnummer. Läs mer under Best hemleverans.

Du kan bara få varor levererade inom Sverige när du beställer på Campadre.se. Om du vill få varan levererad till Norge, Finland eller Danmark måste du bli medlem på Campadre.no/fi/dk.

Leverans med PostNord
Leverans med PostNord kostar 59 kronor. Dina varor skickas antingen direkt hem till dig eller till det ombud du väljer i kassan. Försändelsen hämtas ut mot uppvisande av sms- eller brevavisering under deras öppettider. Om du skulle sakna sms- eller brevaviseringen kan du alltid hämta ut ditt paket med ditt kollinummer som du även finner under ”Mina beställningar”. Legitimering med giltig legitimation krävs. Med ditt kollinummer kan du även spåra din försändelse.

Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket, såvida det inte är ett varubrev som levererats direkt hem till dig. Hämtar du inte ut ditt paket inom den angivna tiden skickas det tillbaka till Campadre. Du kommer då att debiteras en avgift på 250 kronor. Avgiften motsvarar våra kostnader för expeditionsavgifter, frakt, returfrakt och hantering. Det är du som kund som har ansvar för att dina uppgifter stämmer. Därför är det väldigt viktigt att du har angivit rätt telefonnummer och adressuppgifter så att paketet inte skickas tillbaka på grund av detta.

Om du skall hämta ut ditt paket och du märker att paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan skall du inte hämta ut paketet. Gör istället en reklamation på ombudet och be dem sända tillbaka varan till Campadre. Se till att tydligt notera anledningen till reklamationen och meddela vår kundservice.

Om du har ångrat ditt köp innan du hunnit erhålla ditt paket måste du ändå hämta ut paketet för att sedan sända det tillbaka till oss med våra normala returrutiner. Om paketet inte hämtas ut registreras det som ett outhämtat paket och du debiteras 250 kronor.

Vid beställning mot faktura skickas fakturan till din registrerade e-post när ordern lämnar vårt lager.

Om du önskar att förlänga liggtiden hos ombudet eller ändra namn på en redan skickad beställning så kan vi självklart hjälpa till med detta. Du kommer då att debiteras 180 kronor. Det är en kostnad som PostNord tar för ändringen. Önskemål om detta måste meddelas till vår kundservice minst 4 dagar innan paketets sista dag hos ombudet. Observera att vi inte kan ändra adress om du har beställt mot faktura.

Leverans med Schenker
Leverans med Schenker kostar 59 kronor och levereras till det ombud du väljer vid betalning i kassan när du handlar hos oss. När ditt paket finns att hämta ut hos ombudet får du en smsavisering från Schenker. I aviseringen finns all nödvändig information som du behöver för att hämta ut paketet. Legitimering med giltig legitimation krävs.

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. Hämtar du inte ut ditt paket inom den angivna tiden skickas det tillbaka till Campadre. Det registreras som ett outhämtat paket och du debiteras 250 kronor.

Om du skall hämta ut ditt paket och du märker att paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan skall du inte hämta ut paketet. Gör istället en reklamation på ombudet och be dem sända tillbaka varan till Campadre. Se till att tydligt notera anledningen till reklamationen och meddela vår kundservice.

Om du har ångrat ditt köp innan du hunnit erhålla ditt paket måste du ändå hämta ut paketet för att sedan sända det tillbaka till oss med våra normala returrutiner. Om paketet inte hämtas ut registreras det som ett outhämtat paket och du debiteras 250 kronor.

Leverans med Best
Leveransalternativet Hemleverans på kvällen kostar 99 kronor och levereras med bud hem till dig vardagkvällar kl. 18-22. Beställer du innan kl. 11:00 kan du få leveransen samma kväll. Lägger du din beställning efter 10:00 kan du tidigast välja att få leveransen nästkommande vardag. Om du uppger ditt telefonnummer får du ett sms av Best när rutten är inplanerad där du kan spåra din leverans. Leveransen aviseras dock ej närmare av chauffören. Se därför till att vara hemma under hela tidsintervallet. Specifikt klockslag för leverans kan tyvärr ej önskas.

Detta leveransalternativ är endast tillgängligt för vissa postnummer.