Affärsidé & erbjudande

Affärsidé
Campadre är en mötes- och marknadsplats för företag och trendmedvetna konsumenter med ett intresse inom mode och livsstil. Campadre tillhandahåller unika erbjudanden inom mode, hem och inredning, sport, elektronik och andra livsstilsprodukter.

Campadre erbjuder en unik affärs- och marknadsföringsplattform för exklusiva varumärken som vill öka sin försäljning och samtidigt förstärka sitt varumärke på den Nordiska marknaden.

Var kommer namnet Campadre ifrån?
Namnet Campadre är en kombination av det engelska ordet för kampanj, campaign, och det spanska ordet för vän, compadre. Vän av kampanjer - Det är Campadre!

Unika erbjudanden – endast för medlemmar
Campadre är ett unikt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken - till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning, samt resor måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp.

Nya kampanjer varje dag - först till kvarn!
Våra kampanjer startar varje morgon klockan sju. Vi skickar en liten påminnelse till din inbox varje dag så att du inte ska missa något erbjudande. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna. En anledning till att vi kan erbjuda dig så fantastiska priser är att vi köper varorna direkt från varumärkesleverantören när kampanjen har tagit slut.

Vi anstränger oss för att du som medlem ska hitta vad du letar efter och för att vi alltid ska överträffa dina förväntningar - både vad gäller produkt och pris. När du hittar det som du tidigare inte ens vågat drömma om, då är vi på Campadre nöjda.