Happynest Interior

Happynest Interior AB

Salamandervägen 16
70236, Örebro


Org.nummer 5565628038
Momsregistreringsnummer SE556562803801

Skickas från: SE
Erbjuder fri frakt: Nej

Som kund på Campadre har du rätt att returnera en enstaka vara eller hela din beställning om du inte är nöjd. Från det att du mottagit din beställning gäller ångerrätten i 14 dagar. Produkten ska vara oanvänd och returneras i sitt ursprungliga skick. All orginalmärkning ska sitta kvar på varan och originalförpackningen ska returneras i oförändrat skick. Det är kostnadsfritt att returnera en vara från xxx. En förbetald returetikett medföljer i ditt paket. Om du saknar din returetikett, vänligen kontakta kundservice@campare.se för att erhålla en.

I enlighet med den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har ett företag inte rätt att upprätta register utan personens medgivande. Vi värnar om din integritet och samlar inte in fler uppgifter än vi behöver. Det är viktigt att du läser och förstår vår dataskyddspolicy https://baradesign.se/ . Har du frågor om vår dataskyddspolicy får du gärna kontakta oss: kundtjanst@happynest.se

Genom att beställa produkter från Baradesign.se accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Baradesign.se använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.